Wil je graag met je eigen vriendenclub of familie komen sporten? Dan bieden wij deze kans want in de private group training kunnen jullie met maximaal 8 man komen sporten! Jullie
zetten de trainingen voort met 1 belangrijk gegeven: Jullie doelstelling(en). De intensiteit van de training is afgestemd op jullie beginsituatie. Willen jullie verantwoord fitter worden of
met je eigen groep sportspecifiek komen (kickboksen, M.M.A., weerbaarheidtrainingen met je eigen vertrouwde club mensen om je heen). Het is allemaal mogelijk bij ons.

Hier een klein voorbeeldje voor functioneel trainen. Vanuit de leer van primaire bewegingen bouwen wij op veilige en verantwoorde wijze uit naar complexe oefeningen met behulp van o.a. de Russische Kettlebell, het Amerikaanse TRX Suspension–training, Swiss-ball training, Medicine-ball.

Een ander voorbeeld is dat jullie met een groep vrienden willen komen kickboksen. Zo wordt er een planning gemaakt dat in 10 lessen de basis wordt uitgelegd en beoefend.
Voetenwerk, houding, stoot- en trapwerk zullen aan de orde komen.
Dit gebeurt in pakketten van minimaal 10 en maximaal 30 sessies. De trainingen worden vooruit gepland, u traint dus op afspraak. Heeft u interesse in Private Group Training? Wacht dan niet en maak een afspraak!

Kljk voor de Tarieven