Hier wordt gestart met het op maat trainen/bewegen in functie van de vooraf bepaalde doelstellingen. De doelen worden veelal in een consultancy in kaart gebracht. Na de evaluatie worden doelen bijgesteld en aangescherpt.

Personal Training heeft vooral een educatieve waarde waar de basis van beweging wordt uitgelegd en beoefend; Leren is doen. De intensiteit van de training is afgestemd op uw beginsituatie. Komt u om fitter en gezonder te worden, dan werken wij vanuit de leer van primaire bewegingen, dit bouwen wij op veilige en verantwoorde wijze uit naar complexe oefeningen met behulp van o.a. de Russische Kettlebell, het Amerikaanse TRX Suspension–training, Swiss-ball training, Medicine-ball en nog veel meer.

Het kan ook zo zijn dat u interesse heeft om persoonlijk begeleid te worden in een tak van vechtsport. Zo bieden wij ook personal trainingen kickboks-, M.M.A. en o.a. weerbaarheidspakketen aan.

Dit gebeurt in pakketten van minimaal 10 en maximaal 30 sessies. De trainingen worden vooruit gepland, u traint dus op afspraak. Heeft u interesse in Personal Training? Wacht dan niet en maak een afspraak!

Kljk voor de Tarieven