Wedstrijdverslagen

Succesvolle avond in Dessel, België.

Clint en Jarno mochten hun skills vertonen in Dessel. Clint knokt met name tegen zichzelf en verliest in ronde 1. Niks om voor te schamen na lang geen partij meer te hebben gedraaid.

Jonge Errens knokt gewoon goed op zijn nieuwe gewicht; -66 kg. Hij domineert vanaf het begin en wint snel in de eerste ronde met een armtriangle.

We waren met meer dan 50 supporters daar! Clint en Jarno we zijn trots op jullie.

Topsport is keihard,

Dat topsport hard is weten we. Tussen winst, kampioen worden en verliezen zit maar een hele dunne lijn. Dat hebben we dit weekend, niet in ons voordeel, gezien.

Cesar knokt tegen een sterke Bulgaar en verliest na 3 rondes op punten. Dapper gestreden en even mogen voelen en het volgende level voor Cesar Coelho. Jarno, strijdend voor de sanda titel, kon niet goed omgaan met de slimme stijl van zijn Engelse tegenstander. Door de welbekende ‘single leg takedown’ haalt de Engelsman hem meermaals neer en stal net meer punten over de vijf rondes gaande titlefight weg. Jonge Jarno Errens kan zich nog niet kamioen noemen. Wij zijn ervan overtuigt dat dit een kwestie van tijd is.

Arne knokt op het mega grote wsof tegen de Zweedse nummer 1. Ronde 1 weet Oliver Enkamp Arne te raken met een backkick. Arne Boekee gaat even neer maar is meteen bij. De rest van de ronde controleert Enkamp het gevecht vanuit de guard. Tweede ronde is Arne helemaal bij en gaat ervoor. Hij weet een schitterende takedown te maken maar is te nonchalant vanuit de halfguard en beland in een triangle. Hij kan maar een ding doen en dat is aftikken.

We hebben weer heel veel leerpunten uit deze partijen kunnen halen. Met de heren gaat alles goed. Bedankt voor alle steun.

TT Laat zich gelden op Europa’s grootste grappling-evenement.

De top van Europa’s beste grondvechters komt samen bij het altijd goed georganiseerde King Of The Beach in Eindhoven, Nederland. Voor onze sportschool kwamen Jarno, Arne en Ben uit.

Jarno, vorig jaar derde in de beginners klasse op dit toernooi, was nu voor het eerst bij de gevorderden. Jarno knokt super maar valt net buiten de prijzen. Ben, -70 KG Elite klasse, weet twee partijen te winnen op submissie. Verliest er een op armklem en een op punten. Helaas net buiten de prijzen gevallen maar dat maakt zijn jongere broer Arne goed. Arne wint alle partijen op submissie tot aan de finale. In de finale pot staat Arne voor maar geeft zijn enkel weg tegen de Bulgaarse tegenstander (heelhook). Arne Boekee wordt tweede in de allerhoogste klasse.

De heren hebben weer lekker ritme voor het nieuwe M.M.A. seizoen.